Trek

Lichte, snelle fietsen die gemaakt zijn om over de straat te vliegen. Voor wedstrijden, recreatieve doeleinden of allebei.

“De wortels van Trek liggen in het met de hand bouwen van racefietsen. Hun missie vanaf het allereerste begin: de beste fietsen ter wereld maken. En dat is dan ook precies wat ze doen – van de legendarische racefietsen die negen keer de Tour wonnen tot onze verfijnde, betaalbare modellen die geheel uit aluminium zijn vervaardigd.

Trek heeft een zeer ruim assortiment race fietsen. Of het nu gaat om een fiets voor de Tour de France of voor een rondje om de kerk, Trek heeft het!

ATR Wielersport heeft het complete programma. Een race fiets vanaf €600,- tot €11.500,-

Sport/ Madone

De Sport racefiets biedt je het rijgedrag en de wedstrijdgerichte geometrie van Trek`s best presterende fiets voor een verbazingwekkende prijs. Deze fietsen zijn gebouwd met eersteklas materialen en zitten vol met dezelfde technologie die we ontwikkelen om ’s werelds legendarische koersen te winnen. Ze brengen je zo ver als je maar wilt gaan.

Domane

Het begon voor de Domane met een uitdaging van wereld kampioen Fabian Cancellara:   “Ik wil meer kracht op het wegdek zetten en ik wil meer stabiliteit op ruwe wegen”.
Met deze opdracht zijn de Trek ingenieurs aan de slag gegaan en het resultaat is verbluffend: de nieuwe Domane!

Comfortabel
Lange dagen en ruwe wegen leggen het af tegen Trek IsoSpeed-technologie. Het verbeterde frame en stuur zorgen voor meer verticale flexibiliteit en verminderen de trillingen van de weg zodat je sterker en langer rijdt.

Topprestaties
Hoogwaardig geconstrueerd aluminium frame. Perfecte kabelgeleiding voor wedstrijden. Race-technologie die exclusief van Trek is. Dit is een wereldklasse endurance racefiets van betaalbaar aluminium.

Stabiel
Door de uitgebalanceerde, wedstrijdstabiele geometrie en Shimano onderdelen kun je met de Domane uitstekend sturen en foutloos schakelen op elke weg, onder elke belasting. Deze fiets zal je niet teleurstellen.

Efficiënt
De Domane is gebouwd voor krachtoverbrenging op volle snelheid, jouw trapkracht direct over op de weg. Geen verspilling, pure winst.