Bianchi

 

Als je zegt Bianchi, dan denk je aan namen als Coppi, Gimondi en Pantani…,

Bianchi is in 1885 opgericht door de toen 21-jarige Edoardo Bianchi en is werelds oudste, nog bestaande, fietsenfabrikant. De eerste winkel en werkplaats werd geopend in Milaan aan de Via Nirone 7. Geschiedenis zorgt altijd voor het charisma van deze fiets, de bekendheid van het merk en het imago dat wereldwijd ongekend groot is.

Bianchi staat altijd voor: innovatie, exclusiviteit, kwaliteit, design en passie.

Een passie die leidt tot altijd aanwezig zijn in de belangrijkste wedstrijden op wereldniveau, door succesvol samen werkingen, met op hoog niveau internationale wielerploegen.

Bianchi werkt uitsluitend en alleen met rijwielspeciaalzaken. Vandaar dat ATR Wielersport van dit dealernetwerk deel uitmaakt. Een ruim assortiment Bianchi fietsen hebben wij in onze showroom. Ook met onze jarenlange ervaring, kunnen wij u een goed advies geven voor deze echte Italiaan!

ATR Wielersport richt zich met name bij Bianchi op de C2C categorie fietsen met als verkooptopper de Infinito. Het prachtige gestileerde monocoque carbon met een iets hogere balhoofdbuis en langere wielbasis. Lekker comfortabel, optische een plaatje en ook nog eens snel! Niet te vergeten de Impulso. Dit aluminium frame heeft een drievoudige hydroform techniek en daarmee bijzondere lijnen. Het is net een monocoque frame. Daarnaast zal de Via Nirone zeer hoge ogen gaan gooien, daar men prachtige wielen in deze fietsen heeft gemaakt en zeer hoogwaardige remmen met Italiaanse kleuren. Ook zijn de nieuwe modellen voorzien van een nieuw carbon voorvork.