Oxford

Vergroot je mogelijkheden

Onze Oxford elektrische fietsen zijn fietsen met een motor, display en een accu. Oxford elektrische fietsen life your eigen trapkracht, u functioneel, further and wound fietst. Ze zijn eenvoudig te bedienen en voorzien van een duurzame, afneembare accu die in elk voeding kan worden opgeladen.

Van U Nu op zoek gebogen Naar een sportieve elektrische fiets met een onderhoudsvriendelijk en Comfortabele fiets met Shimano STEPS Ondersteuning, Uw Woon- werkverkeer van Recreatieve fietstocht was ingelogd Nooit Zo Aangenaam.

Elektrische stadsfietsen

Zoekt u Een elektrische fiets OM Iedere dag mee naar Uw werk te fietsen, Een partner om in Het weekend mooie Dagtochten mee te maken van gebogen u Juist op zoek naar Een Uiterst onderhoudsvriendelijke elektrische fiets. In de Oxford elektrische fietsen collectie van Oxford vindt u altijd een elektrische stadsfiets die aansluit bij uw wensen.

Elektrische mountainbikes

Voor wie graag de natuur in duikt en liever in de modder speelt en op asfalt rijdt is in de collectie  elektrische mountainbikes en ruime keuze.

Bekijk de fietsen bij atrwielersport.