Trek

Vergroot je mogelijkheden

Onze RIDE+ elektrische fietsen zijn fietsen met een motor, display en een accu. RIDE+ elektrische fietsen ondersteunen uw eigen trapkracht, zodat u makkelijker, verder en sneller fietst. Ze zijn eenvoudig te bedienen en voorzien van een duurzame, afneembare accu die in elk stopcontact opgeladen kan worden.

Of u nu op zoek bent naar een sportieve elektrische fiets met een krachtige Bosch ondersteuning of een onderhoudsvriendelijk en comfortabele fiets met Shimano STEPS ondersteuning, uw woon- werkverkeer of recreatieve fietstocht was nog nooit zo aangenaam.

Elektrische stadsfietsen

Zoekt u een elektrische fiets om iedere dag mee naar uw werk te fietsen, een partner om in het weekend mooie dagtochten mee te maken of bent u juist op zoek naar een uiterst onderhoudsvriendelijke elektrische fiets. In de Ride+ elektrische fietsen collectie van Trek vindt u altijd een elektrische stadsfiets die aansluit bij uw wensen.

Elektrische mountainbikes

Voor wie graag de natuur in duikt en liever in de modder speelt dan op asfalt rijdt is er in de collectie Ride+ elektrische mountainbikes en ruime keuze.

Bekijk de fietsen

 

Advertenties