Elektrisch

Vergroot je mogelijkheden

Onze  elektrische fietsen zijn fietsen met een motor, display en een accu. elektrische fietsen ondersteunen uw eigen trapkracht, zodat u makkelijker, verder en sneller fietst. Ze zijn eenvoudig te bedienen en voorzien van een duurzame, afneembare accu die in elk stopcontact opgeladen kan worden.

Of u nu op zoek bent naar een sportieve elektrische fiets met een krachtige ondersteuning en een onderhoudsvriendelijk en comfortabele fiets met Shimano STEPS ondersteuning, uw woon- werkverkeer of recreatieve fietstocht was nog nooit zo aangenaam.

Voor ieder wat wils

Wij bieden een uiterst uitgebreide collectie elektrische fietsen. Sportief, uitgerust met de krachtige middenmotor van Bosch.OXFORD  juist met een onderhoudsvriendelijk karakter in combinatie met Shimano steps systeem. Waar uw voorkeur ook ligt, er is altijd een elektrische fiets die bij u past. Oxfordbiedt een uiterst uitgebreid collectie elektrische fietsen. Of je nu kiest voor een  krachtige middenmotor systeem van Bosch of juist het comfortabele en onderhoudsarme Shimano steps , er is altijd een e-bike die bij je past.Nieuwe modellen 2018 gaan in prijs van af 1999.euro.Besteld u in oktober-november-december een model  e-bike dan krijgt u 3jaar gratis onderhoud ,wij komen de fietsen bij u thuis ophalen en terug brengen voor onderhouds beurten.

 

Advertenties