Trek

Jouw kans om uit je bol te gaan.

Als je trails wilt rijden in de vrije natuur, kies dan een mountainbike. Onze productlijn heeft voor ieder wat wils, ongeacht of je pas je grenzen begint af te tasten, wedstrijden gaat rijden of de meest krankzinnige sprongen wilt maken. Op zoek naar een fiets waarmee je je grenzen verlegt in de vrije natuur? Gevonden! Bij onze volgeveerde fietsen en hardtails zit vast hét model waarmee jij zelfs in de diepste modder blijft stralen.

Dames

Trek heeft een breed aanbod van compleet uitgeruste en specifieke mountainbikes voor vrouwen met modellen waarvan de frames en componenten vanaf het startpunt zijn ontwikkeld voor vrouwen. Daarnaast hebben we fietsen met frames uit de prestatiegerichte (unisex) hoofdserie, die echter voorzien zijn van dames specifieke componenten. Met zoveel keuzemogelijkheden kunnen vrouwelijke fietsers altijd een model vinden met de optimale zitpositie en een opvallende uitstraling.

Bekijk de fietsen

Trail

Met Trek trailbikes kun je nog meer doen. Ze zijn wendbaar, licht en buitengewoon veelzijdig, ze klimmen net zo goed als ze dalen, en ze bedwingen trails van de Dolomieten tot aan Durango. Het is de juiste fiets voor alles van een kort ritje op de trails tot aan een slopende wedstrijddag. Geen enkele andere fiets levert dit niveau van compromisloze prestaties en geschiktheid voor alle situaties.

Bekijk de fietsen   

Crosscountry

Onze crosscountry-bikes zijn licht, snel en veelzijdig. Ze brengen je over de finishlijn van een Worldcup-wedstrijd of naar je eerste trail ervaring. Jij beslist of het snel moet gaan of leuk moet zijn.

Bekijk de fietsen   

Downhill

De downhill-bikes van Trek zijn gemaakt om grote sprongen te maken en door bochten te scheuren. Het maakt niet uit of een Worldcup downhill parkoers afdendert of dat je in het bikepark je adrenalinekick krijgt. Exclusieve technologie, van ongelooflijk geavanceerde vering tot frames met een verstelbare geometrie voor betere controle, maken deze fietsen tot de lichtste en sterkste gravity bikes op de berg.

Bekijk de fietsen

E-MTB

Elektrisch ondersteunde mountainbikes verhogen aanzienlijk je trapkracht terwijl de hoeveelheid plezier op de trail in gelijke mate toeneemt. Rij verder, rij sneller en ontdek nieuwe gebieden. Geniet meer van alles wat het mountainbiken zo mooi maakt.

Bekijk de fietsen